Nieuwe JeugdLeutvorst en Leutvorst Den Haaykaant bekend!

Op zaterdagavond 9 november 2019 was het dan zover: Het Prinsenbal.

De avond begon met de jeugdleutvorst verkiezing. Nadat alle leerlingen van de Hoge Waai hun stem hadden uitgebracht (waarmee de kandidaten punten konden verdienen), gingen de kandidaten zelf aan de slag om zich van hun beste kant te laten zien. Verschillende spellen en een eigen geschreven speech leverden de benodige punten op. Na het optellen van alle punten was de nieuwe jeugdleutvorst bekend!

Gefeliciteerd Fenna de Bont!

Dit jaar zal Maud Segeren aan haar zijde staan als Adjudant van Den Haaykaant.
Vanaf 20:30 was het de avond voor de volwassenen. Vorig jaar hebben de mannen en vrouwen van CV de Taptrappers de taak op zich genomen om de raad van 11 te zijn en een prins te leveren. In een thema van de smurfen, met Prins Bertrando de Grote als leider, was een ludieke raad een feit. Tijdens het Prinsenbal in Café de Schipper bleek uit diverse filmpjes dat Bertrando zijn plaats zou afstaan. Hoe en wat bleef lang een verrassing. Even was er verwarring omdat er een brandalarm afging. Later bleek dat de opmaat naar de onthulling van de raad van Spuit 11.
Den Haaykaant zal dit jaar carnaval vieren onder het toeziend oog van Prins Pluimke D’n Blusser en zijn raad Spuit 11. Uiteraard mogen AdjuBRAND van den Haaykaant en Nar Steekvlam niet ontbreken van dit illustere gezelschap!

Carnaval in Den Haaykaant is nu officieel los! 3x alaaf !