Nieuwe JeugdLeutvorst en Leutvorst Den Haaykaant bekend!

Op zaterdag avond 10 november was het dan zover: Het Prinsenbal.

De avond begon met de jeugdleutvorst verkiezing. Nadat alle leerlingen van de Hoge Waai hun stem hadden uitgebracht (waarmee de kandidaten punten konden verdienen), moesten de kandidaten zelf aan de slag om  zich van hun beste kant te laten zien. Een ballonnen- en carnavalsspel, een Quiz en een eigen geschreven speech leverden extra punten op. Na het optellen van alle  punten was de nieuwe jeugdleutvorst bekend!

 

Gefeliciteerd Fleur Bouwens!

Dit jaar zal Emma Lucas aan haar zijde staan als Adjudant van Den Haaykaant.

 

 

 

Vanaf 20:30 was het de avond voor de volwassenen. Het was al bekend dat C.V. De Taptrappers dit jaar de leutvorst zou leveren, maar het thema en wie Prins of Prinses van Den Haaykaant zou worden was nog onbekend.

Na vele stemrondes over het thema van de raad vielen onder andere Prins Huub en de raad van Hangopkes en Prins Jelle en de raad van de natte zwansen af. Na veel wikken en wegen werd er dan toch een besluit genomen en zal Den Haaykaant dit jaar carnaval vieren onder het toeziend oog van Prins Bertrando en de raad van Smurfen. Uiteraard mogen NAR-gamel & adjudant Kartner niet ontbreken van dit illustere gezelschap!

Carnaval in Den Haaykaant is nu officieel los! 3x alaaf !