PRAKTISCHE INFORMATIE AFSCHEID PATRICK MARCELISSEN:

Aanstaande vrijdagavond zal er een Walk By gehouden worden in de bouwhal aan de Heemraadsingel te Raamsdonk. Deze zal plaatsvinden van 18.00 uur tot 19.30 uur. Eenieder die afscheid wil nemen van Patrick is hierbij van harte welkom. Middels een online condoleanceregister kan er een persoonlijke boodschap achtergelaten worden. Deze link zal gepubliceerd worden op de online kanalen van de Stichting Raamsdonkse Karnaval (SRK). Er is geen gelegenheid tot persoonlijk condoleren van de nabestaanden. Wij vragen eenieder om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen gezien de zeer geringe gelegenheid tot parkeren.

Aanstaande zaterdag zal er een ceremonie gehouden worden in het park van Raamsdonk, gelegen aan het kerkplein (tussen de Sint Bavo kerk, de kiosk en het voormalige Ontmoetingscentrum). De ceremonie zal plaatsvinden van 13.00 uur tot 15.00 uur, met een inloop vanaf 12.30 uur. Na afloop van deze dienst zal Patrick voor de laatste keer de optocht rijden. Wij vragen alle aanwezigen en overige geïnteresseerden/ inwoners van Raamsdonk tijdens deze stoet zich zoveel mogelijk over de gebruikelijke route te verspreiden. Hierna zal Patrick in besloten kring gecremeerd worden. 

* Op verzoek van de nabestaanden vragen wij u geen bloemstukken te leggen, maar indien u toch een gebaar wilt maken een donatie te doen aan de Stichting Raamsdonkse Karnaval rekeningnummer: NL 94 RABO 0115 6289 59

* In het park zal niet voldoende zitgelegenheid zijn. Wanneer u wil zitten, verzoeken wij u zelf een klapstoel mee te nemen en deze te plaatsen op de door de organisatie aangegeven plaatsen, of staand plaats te nemen op de door de organisatie aangegeven plaatsen.

* Wij verzoeken u om deze week zoveel als mogelijk de Haaykaant-vlag halfstok te hangen. Dit wordt door de nabestaanden ontzettend gewaardeerd en als een geweldige steun ervaren.