Laatste nieuws prinsenbal Den Haaykaant

Komende zaterdag 13-11-2021 vindt het live prinsenbal op Den Haaykaant plaats. Dit start om 16:00 en wordt gehouden bij café De Schipper. Met de muzikale ondersteuning van Dingeman Knaap, Huub Hangop en Jim Vane zullen de SRK en de Taptrappers ongetwijfeld voor een geslaagde avond zorgen. Die avond wordt dan eindelijk bekend wie de prins(es) en jeugdprins(es) voor carnaval 2022 worden. 

Natuurlijk is de organisatie van het prinsenbal gebaseerd op de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom wordt er al gestart om 16:00 en zal het programma tijdig eindigen, zodat iedereen om 00:00 het café heeft verlaten. Daardoor was ook al snel het maximaal aantal bezoekers bereikt en kan het bordje uitverkocht op de deur. Voor degenen die wel een kaartje hebben is het goed om te weten dat een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht is en gecontroleerd zal worden. De Schaans On Tour zal aanwezig zijn voor de nodige versnaperingen.  

Voor degene die geen kaartje hebben is er goed nieuws: dit jaar zal er het prinsenbal ook live te volgen zijn op SLOG TV. Met beelden van afgelopen jaren maar ook met de bekendmaking van de prins(es) en jeugdprins(es) voor carnaval 2022. De uitzending start om 20.05 en duurt tot 21.30. SLOG TV is te vinden op kanaal 1401 bij KPN en kanaal 43 bij Ziggo. 

Na zaterdag zal dus bekend zijn wie Den Haaykaant zullen aanvoeren tijdens carnaval 2022. Dat zal natuurlijk ook in een terugblik gedeeld worden via de verschillende SRK-kanalen.