Prinsenbal 14-11-2020

Prinsenbal Poster

Ook dit jaar is er gewoon een prinsenbal en wel op a.s. zaterdag 14 november. De mannen en vrouwen van CV de Taptrappers zijn al een hele tijd bezig om het één ander in het vat te gieten. Via de diverse sociale-mediakanalen zijn al enkele filmpjes gedeeld. Onduidelijk is nog hoe het afloopt en wie dit jaar de prins (of prinses) wordt.

Op deze zaterdagavond is alles anders dan anders, maar het wordt zeker net zo’n mooie avond als normaal. De avond zal geheel digitaal plaatsvinden en is vanaf 22:00 op de buis te volgen via het kanaal van SLOG TV.  SLOG TV is te vinden op kanaal 43 voor Ziggo-gebruikers en kanaal 1401 voor KPN-gebruikers. Voor de niet-TV kijkers zal de uitzending ook te bekijken zijn op de YouTube kanalen van SLOG FM/TV en van de SRK.

Dit wordt legendarische TV waar iedereen zelf ook nog eens onderdeel van uit gaat maken. Er is namelijk een mogelijkheid om een z.g. Prinsenbal Pakket te bestellen.
Bestel het prinsenbalpakket via deze link.
Het Prinsenbal Pakket zal je op ludieke wijze door de avond loodsen en je maakt ook nog eens kans op geweldige prijzen!
LET OP: Bestellen kan tot en met 11-11-2020.

Maar de hele avond draait natuurlijk om 1 ding:
Wie worden onze nieuwe leutvorsten en hoe gaat de nieuwe raad van Den Haaykaant eruit zien? 

Bestel daarom nu alvast je Prinsenbal Pakket, zorg dat je beste vrienden, CV-maatjes en familie óók online erbij zijn (alles Corona-proof) en trap met ons 14 november voor de buis Carnaval 2021 af.

Jouw Prinsenbal Pakket bestel je HIER !!!