Nieuws van de SRK

Algemeen

Inmiddels draait de organisatie voor carnaval 2019 in Den Haaykaant weer op volle toeren. Er zijn enkele nieuwe mensen toegetreden tot het bestuur en ook zijn de diverse commissie voorzien van extra en vers bloed. Hierbij een kleine update.

Motto 2019

Eerder is het motto voor 2019 al gekozen en bekend gemaakt, maar door de vakantietijd is het misschien wat in de vergetelheid geraakt. Het motto is geworden: “Dè zie ik gèère” .

Prinsenbal op den Haaykaant

Den Ellufde van den Ellufde wordt ook op Den Haaykaant gevierd, alleen noemen we het het Prinsenbal. Want deze avond worden de nieuwe leutvorsten bekend.

Op zaterdag 10 November zal in Café De Schipper de wisseling van de wacht plaatsvinden.

Aan het begin van de avond (18:00-20:30, gratis entree) zal een keuze worden gemaakt voor de jeugdleutvorst waarna later op de avond (11 over 11 !?) de leutvorst van Den Haaykaant onthult zal worden.

De avond zal een totale muzikale omlijsting krijgen door de medewerking van DJ Jim Vane en een energiek optreden van Lamme Frans. Kaarten voor deze ongetwijfeld memorabele avond zijn inmiddels te koop bij Cafe De Schipper, Cafetaria de Schaans en Feestwinkel Martens  (graag contant betalen).

Social media

De hagelnieuwe website van de SRK (deze site) is sinds september in de lucht.  De komende periode zal deze verder worden ingericht en gevuld. Verder is er nu ook een Instagram pagina gelanceerd, zoals HIER te lezen.

Openbare vergadering

De openbare vergadering staat gepland op 22 oktober. De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar de datum staat vast en kan dus in de agenda worden genoteerd.